the cooky wacky

Sunday, July 26, 2009

ada ke orang baca blog buruk ni?

disebabkan blog ini sangat desperate hingga miskol saya mahu diupdate saya dengan ini mengisytiharkan, siapa yang baca blog saya sila taip nama di kotak komen supaya saya boleh link pada bila masa saya suka tihihi. kalau anda sekadar skrol bawah tengok tajuk pun masih dikira. jangan tipu. kalau kotak komen saya kosong saya anggap anda semua pemalu lalu tekad untuk menjadi silent reader untuk menyedapkan hati saya bahahahaha k bye.

17 comments:

nadiah norzemi said...

mint, i vote for u!
ok,dah boleh belanja aku pakai gaji anakku.

nowah said...

.

bintangbicara said...

saya !
saya !

UnaChenta said...

Adaaaaa...........:)

syafaf said...

i'm your silent reader bebeh...malu..T_T

Liana Ezzana said...

saya!! (suara garau angkat tangan sambil tutup ketiak)

no'0n said...

me,! aish. nak jadi ape ea,?
oke. dah tau. babe u cute,!
(oke x) haha,,

damiqula said...

sy bace blog ni:)

buxx_szmania said...

yeah..me =)

PaKMie said...

Salam tuan umah dan kwn...

Juga salam singgah...
www.Pakmie.blogspot.com

Lynn Rahman said...

ok mengaku.i baca :D

Fiza said...

helo. i terbaca. hehe...

pErEmpUan said...

i emm i i

i lalu jeer hee

nazminabdullah said...

wey korang wey korang tengs ah!

miza_hana said...

yes..im reading it..;)

azura said...

me, babeh!

fadzly ex-extenders said...

silent reader...