the cooky wacky

Friday, June 19, 2009

babe, sumpah i tak lupa birthday you.




Di sini bermula perkenalan kita.





Dulu kamu rock, rambut kamu panjang dan berpipi tembam.




Dulu kamu suka jalan jalan pakai sneakers.





Selain itu, kamu amat gemarkan sporty shirt contohnya seperti tshirt Fila ni.






Dulu kamu ada boifren baik, tetapi itu sudah ketentuan tuhan untuk menjemputnya terlebih dahulu. Alfatihah. ha dah baca yasin kat dia belum bulan ni? (bulan, bukan minggu) Maaf yang ini tiada gambar dalam koleksi saya.






Sekarang rambut kamu pendek. comel la tu pose camtu tu? oh yang ni pakai sneakers sebab pegi trip.




Sekarang kamu sukakan kasut yang lebih menunjukkan keperempuanan. Tengok, kami pakai selipar dan sandal, kamu pakai pumps.





Dulu kamu suka sling bag dan beg besar. Sekarang dah suka bawa handbag you. =)


Sekarang kamu lebih sukakan feminine shirt and blouse. Masa ni, kenduri cukur rambut anak hanis. Hehe takdela.




Eh eh sape duduk sebelah kanan kamu tu? Haha. Tapi sekarang sudah tiada lagi. Tak yang ini bukan meninggal, but she deserve better. ''You know what I mean?’’-Sr. Mahyudin. (wife dia tau aku upload gambar ni, mampuih)



Dan kamu pakai mask (kadang kadang) haha takleh gelak padan muka dia haha.




Lepas pakai terus jadi camni hahah.




Dan kamu suka imran. Tapi dia muda lagi babe. Belas belas taun gak beza uh.




Eh kamu marah saya ke sebab bocorkan rahsia kamu?





Ok ok saya mintak maaf. hihi. Jom jom kamu suap saya sushi. Walaupun kamu tak into sangat dengan sushi ni semua tapi kamu ok je kan bila liana belanja. tak muntah hijau kira ok la tu. Chopp (tv9)! Kenapa kamu yang buka mulut? Saya yang nak makan ok ok ok.




Lagi satu pasal audition Jangan Lupa Lirik tu, lain kali cuba lagi ok. lagu Bossanova tu yang salah. Takpe, Nanti kalau saya kerja pada hari auditon, saya mintak cuti untuk teman kamu lagi. =)




Ha ok la. walaupuan saya tak dapt cium kamu macam kita buat pada liana, saya tetap sayang kamu. Mmuahh! (kemudian terus baca perkataan pada gambar cepat cepat)



HAPPY 22TH BIRTHDAY SYAFAF NUR!

semoga, semoga, semoga. Haha. Semoga kamu dapat apa yang kamu hajati ok. sebenarnya nak tulis syafaf tapi tertulis sayang. T_T






p/s: entri ini khas untuk kamu sebagai ganti, tak dapat buat parti mini mengejut. harap kamu gembira.



5 comments:

bintangbicara said...

sweet okay !

lisamorni said...

comel..kreatif

nazminabdullah said...

=)

syafaf said...

sangat terharu....tq sayang...

nazminabdullah said...

=)

ceh semua nak buat simbol senyum ja