the cooky wacky

Thursday, March 5, 2009

susulan berita mukasurat tiga The New Straits Times

kalau baca paper aku memang jarang baca mukasurat tepi sebelah kiri. page 2,4,6 dan seterusnya. macam malas nak alihkan bola mata pergi sana. kecuali kalau berita muka depan tertulis 'bersambung di muka surat 2'. ok la baca la nanti tak tau cerita Altantuya pulak. mengarut.
selalunya aku akan cari berita hiburan dulu, rancangan tv, iklan wayang, kartun, teka silang kata, mencari benda tersembunyi, iklan kerja, zodiak, resepi masakan, cara cara
menghias halaman rumah ala bali, barulah selak ruangan berita dalam negeri.
tapi aku takkan baca
joran. aku rasa joran hanyalah dibaca oleh manusia manusia hardcore yang paling sabar dalam dunia menuggu ikan sangkut kat pancing.


ok ini berita yang baru kita terima.
eh suatu ketika dulu aku pernah teringin nak jadi pembaca berita terkini hiburan sensasi tv3 you.

Girl guilty of abandoning baby

Shah Alam: A girl found guilty of abandoning a five-month-old baby blog has been warned she could not be sent to jail, but may be delete from other people blog who listed her in their blog list. Blogspot's Court heard the baby was found by a member of the public and the girl admitted leaving her baby alone but she showed no remorse for her action. she claimed the baby was not in danger because it was likely to be found and cared for. she .....

please go to The NST online for further readings.
haha.


salam semua. im quite busy with the final-semester-student-life which make me forget about my blog. ya ya i know the dilapidation pro
cess can't wait. i have too much work to do with the plus minus due date and i feel like i want to go back home, seeing my parents, sharing the new stories, or or go somewhere, an island maybe, enjoying the beautiful scenery, he plays guitar, singing our favourite love song, talking about us, about the future, until i sleep on her chest, and he hug me tenderly, while looking to the moon, he whisper, sayang.. i love you. sayang, i love you too. sayang? siapa tu? hantu.
ok nazmin sayang sila tidur sekarang dan bangun buat thesis pada esok hari terima kasih. ugghh.. dah 4 in the morning gwen stefani.


eh nanti nanti. last week aku ke singapura dan
bandar maharani. ceyy nama nak gah. malangnya di singapura kalau kodak habis takpa boleh beli masalahnya bateri bukan AA yang kong, yang kau tak boleh cas sampai ada plug dan benda nak charging tu. jadi gambar pun tak banyak, sedih.
makanya singapura adalah tempat wajib pergi semula suatu hari nanti. tahap kebersihan bandarnya double thumb up dan kereta semua taknak kalah. cis. banyak betul duit orang singa ni. tah apa apa.
oh sun glass aku kini dalam kenangan kerana tertinggal dalam tandas masjid di Kampong Gelam. takpelah.. amal jariah. ceh sebena
rnya sedih. sobsob.
dan sila cuba murtabak kambing 5 dolar! sedap makan suam suam. kalau dah sejuk jangan cuba cuba nak panaskan pakai hair dryer. tak berkesan sangat.
ok lah. cukup sampai di sini. nanti kalau ada masa aku update.













*** nilam, bila lagi?

5 comments:

liana said...

nak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!1
haaaaaa...tggu pa lg!!roger suma org!!!

nadiah norzemi said...

blah la mint.
patot x ontek aku lama.
dah p oversea skang.
ces.

aku cop selendang singapura tuh.
xkira

Liana Ezzana said...

awat suma dok kepit..kaki aku ja tak kepit..mcm clown pun ada..

debab, hg main futsal tak?

nazminabdullah said...

@nilam

jom. next sem. tapi aku dah xde pt. 45 kali pikiaq gak kot.


@ nadiah

ha oversea la sangat. over the sea ada la. ah, exchange selendang. kalau tak, aku bagi keychain. muktamad. haha.


@liana

ha la weh cam clown!

eh hampa pi camna esok? aku pi sapot je la! haha. debab dah tak larat nak main.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網