the cooky wacky

Monday, February 16, 2009

kau tak berada di situasi aku.



sekarang pukul 3.32 am dan aku masih segar. internet macam gampang tak bagi aku buka facebook. lepas tu email dah bertambun tambun tak boleh nak bukak n dilit. mengecek email tu penting bagi aku, tahu. macam harem.
tapi blog n youtube boleh pulak. haih. pelik.aku saja saja cari video klip spice girls sebab tiba tiba terlintas dalam kepala otak nak tengok posh menari. nah ambik jumpa yang ni. maybe ramai yang dah tengok. tak kesahla.









i wanna ah i wanna ah i wanna ah i wanna ah i really really really wanna zigazig ahh. hahah. intro nak comel. dahla yang pakai baju bendera badan sekeping tu lentik badan nak over. dahla yang pakai seluar bintik bintik tu keras. dahla yang pakai cardigan pink menari best lepas tu buat comel angkat huruf AZ. dahla yang dress hitam tu keras sorang sorang kat blakang tiba tiba keluar ke depan masa nak habis lagu. posh habis ah tu. dahla yang baju oren pandai plit.










aku ingat orang gantung cd dalam kereta saja.



adehh. sakit perut aku gelak bisu sorang sorang dalam gelap. bukan apa. nanti rumet jaga pulak. ah esok aku nak tengok lagi sambil gelak keluar suara. haha.




pagi tadi rumet aku tanya, ''min kenapa semalam gelak sorang sorang?''
semangat aku cover gelak rrupanya dia sedar. wuu.


6 comments:

NIMI♥ Co. said...

sumpah lawak giler vavi i2 spice girls celup..
ahhahahha!!

ika said...

haha
cd as necklace tu mmg takleh blah
:P

nazminabdullah said...

:D

Liana Ezzana said...

cutenyer..budak laki suke tiru2 kan..pastu lawak plak tuh..harhar..

nazminabdullah said...

kan!

Mr. Chenna said...

aduh mak cik...
hg letak video spice..
ak yg layan plak...kekeke...
letak la iron maiden ka...ok gak...