the cooky wacky

Monday, December 15, 2008



aku macam dah tak selesa dengan tajuk header blog nih.

esokesok bila aku rasa suka aku nak tukar baru.
bukanbukan. bukan krisis identiti.




*repeat.






*** semalam pukul 2 pagi lebih sket, ada roadblock. kena tahan sebab seat belakang ada 4 orang. seatbelt ada 3. dengan bangganya polis/jpj suruh turun balik jalan kaki. boleh tak.

eh teringat dulu masa kat putrajaya, pukul 2 lebih jugak. polis kejar. kejar tak kejar sangatla.
alasan, memandu dalam keadaan merbahaya, mencurigakan. hahah. tak leh blah. ingat mabuk gamaknya.
masa tu baru balik gig ke apa tah kat mmu, pusingpusing masuk putrajaya kejapkejap cyberjaya. eh peningnya mak limah rasa. time tu pulak takada sebijik kereta pun kecuali yang kami naek. akibat takada perancangan masa panjang, kami berenti tepi jalan tak tepi sangatla, lepak n photoshoot. dah kalau jalan tu lengang, dah kalau takada momok, dah kalau dah buang tebiat, maunya tak meriah tengahtengah jalan amik gambar.

polis putrajaya sangat cyberjaya lah kan. hahah. bolehkah?



No comments: