the cooky wacky

Wednesday, October 29, 2008

sivaji the boss

aku dah bosan sangat time tu. tekan2 remote dari tv3 sampai 9. konon2 xlayan rtm la. mata dah berat tapi mcm awal lagi nak tdo. x bujang la tdo awal kan. kan?

ah. xmenarek perhatian. cuba2 tekan tv2.



cun kan beliau.

eh. ada perempuan cun tengah menari. lokasi: kamar tidur, ada kolam kat tengah. eh tepi kot? ah shadap. heroin seksi. mcm paham. jadi tak piker panjang, letak remote kat mana2 dan teruskan menonton.


aku bajet ni cite hindustan sampailah hero datang. aih?? tamil. ok. xp lah. layankan j. sebab heroin dia cun. syok btl aku tgk dia menari. tapi bila dtg hero j mesti aku rasa slek. geram btl. tapi kan, hero ni mcm femes. mcm penah dengar nama tu tapi still xdapat nak recall. x puas hati. jadi ingat nak tunggu sampai abes cerita so boleh tengok nama actor.


pukol 12am. besambung lepas berita la pulak. malas betul. tapi disebabkan curiosity yg meninggi, aku gagahi.


rambut blonde wowowo

bedasarkan pemerhatian aku, cite tamil skarang dah makin maju. hero heroin dah pakai wig. blonde siap kot. heroin pakai bra sa.ha.ja memang dah lama kan. apa lagi ah. oh. rumah dah besar, ada kolam. dah xde pengembala kambing dan pemerah susu lembu.


tapi identiti yg maseh tak dapat disangkal yelah, bila gadoh bawak geng. parang. makan roti tepi jalan. ancaman bunuh diri di jalan kereta api (dalam cite ni ad taww). tengah sedih kat ruang tamu rumah tiba2 boleh menari di puncak bukit atau tepi tasek. biasalah.


pukol 1. ending xsedih. naseb baek. aku tunggu lagi. nama pelakon maseh x kuar. tunggu lagi. rupa2nya bukan x kuar tapi semuanya tulisan tamil. 48 taun lagi pon takkan paham. kecewa.


balik rumah terus google.

oh. rajhini rupanya.

10 comments:

K said...

ayyoyo nalle patelu patelay sanggam najini mbodek kalakushnatahay

nazminabdullah said...

macam sedap gak pantun tu.

tank said...

kisah gagak hina dan merak kayangan....

flirtyohlala said...

hero pujaan ramai :D

nazminabdullah said...

siapa lagi yg boleh baling syiling kiri kanan jentik masuk poket baju.

flirtyohlala said...

aku...

nazminabdullah said...

ceh. buktikan! ;B

flirtyohlala said...

tunggu... :D

UnaChenta said...

aku pun tgk crita tu..sebelum ni pelakon ni femes dgn "Padayappa"..start dari situ filem2 dia mcm stereotype mesti ada tagline.. yg ini "Sivaji The Boss"!!!!

nazminabdullah said...

ya padayappa. itulah filem yg dicari2.