the cooky wacky

Sunday, October 26, 2008

it's a new hot style dude! check it out!

aku naek bas u80 dari shah alam. bas penuh dan luckily aku dapat seat walaupon sebelah aku adalah seorang lelaki gempal. dia duduk tepi tingkap dan aku hanya dapat duduk 3/4 dari seat. tiba di satu bustop di federal hiway, bas berenti dan segerombolan mamat indon naek. oh lupa, aku berada di bahagian belakang bas di mana seat di situ agak tinggi.

jadi mamat indon tadi naek dan beramai2 ke bahagian belakang sebab kat depan dah penuh. jumlah mereka tambahtolak dalam 7@8 orang. 3@4 orang dari mereka memakai attire yg sama ; singlet pagoda nipis (which you can see his tits) dan seluar kaki-kembang-bawah. dan singlet tu sangat jelas menunjukkan yg beliau sengaja mengoyakkannya menggunakan gunting/pisau. sudahlah pakai baju yg disangkakan hebat, bising pulak macam nak pecah bas. konon2 'hey org malaysia, aku cool!'. tengoklah aku!

lebih kurangla nih

ok la kau lelaki, taknak pakai baju pun xkesah. x aurat pun. tapi tolong la paham yg aku ni berada beberapa sentimeter dari ketiak kau yg terserlah bulu2 tejojol tu. dan boleh pulak angkat tangan tinggi2 dah tahu ada org kat bawah. siapa boleh tahan beb.

aku bukanlah nak pandai2 komen outfit kau. aku pon pakai biasa2 j. bukan luarbiasa macam kau. itu hak masing2 nak pakai apa. tapi, outfit ni memang aku x boleh terima. munkin kau suka, sebab tu kau pakai kan?

bila balik, aku teringat2 akan hal ni. aku tefikir tentang motif yg cuba disampaikan oleh si pemakai. jadi aku dah buat beberapa kesimpulan tentang motif tersebut. samada;

1. to become a trendsetter to malaysian.
2. to be a star (when people put an eye on them)
3. nak bagitau wartawan majalah cleo dan maskulin supaya memasukkan outfit mereka sebagai new hot style to pick this month dan dapat hadiah saguhati 50rm. manatahu boleh jadi part-time model.
4. kau buruh binaan dan takde duit nak beli singlet kalis koyak (walaupon x wujud) dan lebih tebal atau tshirt biasa.

munkin aku boleh terima kalau setakat singlet nipis tu. tapi perlu ke koyakkan singlet tu and pretend that nothing happen. semua org boleh nampakla badan kau x fair. tak perlu la nak jelaskan.

laenlah kalau kau pakai singlet macam kawan aku yg sorang ni. serious aku x kesah.




5 comments:

tank said...

mungkin die lupa yg die dikurniakan segerombolan bulu ketiaks...

K said...

hoi! malu aku! perlu la link sedemikian rupa? haahhahhah

eeee.. betul ke mat endon tu cam tu? naseb baik ko tak mati keraconan udara

flirtyohlala said...

haha
bangang punya mat bangla!
dush!!

nazminabdullah said...

@tank. haha. munkin dia perlu revise tips menggunakan shaver.

@k. perluuuuu. haha~ aah. naseb baek. kalau tak bas tu dah jadi bas mayat. horror tak.

@flirtyohlala. jap3. mat indon bukan bangla.

flirtyohlala said...

oh.sma ja 22.haha